<h2>DTHERM - ΚΑΡΑΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ</h2><p>Συστήματα θέρμανσης. Δεν χρειάζεται να ξοδέψετε μια περιουσία...</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.dtherm-karaklis.gr/more2.php?l=el&id=2212' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΔΡΕΥΣΗΣ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΝΕΡΟΥ</h2><p>Ολοκληρωμένες λύσεις για τον ιδιότη και τον επαγγελματία</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.dtherm-karaklis.gr/more2.php?l=el&id=2213' >Περισσότερα...</a></div> <h2>ΗΛΙΑΚΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ</h2><p>Αποκτήστε αυτονομία και εκμεταλλευτείτε την ενέργεια του ήλιου.</p><div class='bgslideshowmore'><a href='http://www.dtherm-karaklis.gr/more2.php?l=el&id=2219' >Περισσότερα...</a></div>
Previous Next
Eξοικονόμηση ενέργειας

Η εξοικονόμηση ενέργειας είναι αναμφίβολα ο ταχύτερος, ο οικονομικότερος και ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για μείωση της εξάρτησης από τα ορυκτά καύσιμα καθώς και για μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου στην ατμόσφαιρα εξαιτίας της χρήσης τους.

Αποτελεί σήμερα θέμα ζωτικής σημασίας, όχι μόνο για την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και για την εξοικονόμηση πόρων ενέργειας καθώς και για τη μείωση του κόστους κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.

Σας προσφέρουμε λύσεις για να αξιοποιήσετε τη θερμική ενέργεια που υπάρχει στο περιβάλλον σας για να θερμάνετε τους χώρους σας. Να αξιοποιήσετε την ενέργεια του ήλιου για να παράγεται θέρμανση για το σπίτι, φθηνό ηλεκτρικό ρεύμα που είναι φιλικό προς το περιβάλλον και επίσης να ζεσταίνεται νερό χωρίς να ξανασκεφθείτε να κλείσετε τον θερμοσίφωνα.

Αν σας αρέσει να έχετε τζάκι τότε μπορούμε να σας προσφέρουμε τις πιο συμφέρουσες προτάσεις για να μετατρέψετε το τζάκι σας σε ενεργειακό. Αν το ανάβεται τότε είναι καλύτερα να ζεσταίνει όλο το σπίτι αντί να ζεσταίνει μόνο τον χώρο γύρο του.

Επίσης με ενδοδαπέδια θέρμανση μπορείτε να εκμεταλλευθείτε την θερμότητα από όπου κι αν την παράγεται στο έπακρο, ζεσταίνοντας το σπίτι σας ομοιόμορφα και απαλλαγμένοι από τα σώματα καλωριφέρ.

Δείτε τι μπορούμε να σας προσφέρουμε: